cPaneelin kirjautuminen tapahtuu käyttämällä omaa verkkotunnusta sekä portin yhdistelmää joka mahdollistaa hallintapaneeliin pääsyn.
Ilman porttitietoja cPaneeliin ei ole mahdollista kirjautua eli varmista että palomuurisi kykenee ottamaan yhteyden portteihin 2082, 2083 (salattu), 2095(webmail), 2096 (webmail salattu)

Kirjoita selaimeesi verkkotunnuksesi nimi ja halutun yhteyden portti perään topattuna kaksoispisteellä:

http://omaosoite.jotain:2082 cpaneeli
https://omaosoite.jotain:2083 cpaneeli salattu
http://omaosoite.jotain:2095 webmail
https://omaosoite.jotain:2096 webmail salattu