.fi verkkotunnusvälittäjän lisääminen

Tällä ohjeella saat FI verkkotunnuksesi liitettyä verkkotunnusvälittäjään.

1. Verkkotunnuksen omistajalta tarvitaan oma neobitti rekisteröityminen jonka saa tehtyä osoitteessa https://secure.neobitti.fi/palvelut/register.php
2. Lisäksi tarvitsette verkkotunnuksen Välittäjän vaihtoavaimen jonka saatte viestintävirastolta, tässä tiedotteessa on yhteystiedot viestintävirastoon:        https://secure.neobitti.fi/palvelut/announcements.php?id=79

3. Kun molemmat asiat on suoritettuna (avain sekä rekisteröityminen) niin laita meille vielä sähköpostia (myynti@neobitti.fi) jossa tuo verkkotunnuksen nimi sekä sen avain ja lisäksi se oma neobitti  profiilinne sähköpostiosoite jonne tuo verkkotunnus lisätään uusittavaksenne.