Uusi salasana on mahdollista muodostaa verkkotunnuksen hallintapaneelin kirjautumisen yhteydessä. Kirjautuessasi hallintapaneeliin http://omaosoitteesi.jotain:2082 kysytään selaajalta käyttäjätunnusta sekä salasanaa, tässä yhteydessä klikkaa "peruuta" ja lisää avautuvaan kirjautumisikkunan "reset" kentään oma käyttäjätunnuksesi.

Huomioithan että salasanan palautusta voi käyttää vain jos verkkotunnuksen omistaja on lisännyt oman yhteyssähköpostiosoitteensa omassa hallintapaneelissaan.

Mikäli yhteysosoitetta ei ole asetettu voi palvelun käyttäjätunnustiedot resetoida ottamalla yhteyttä myyntiimme. Yhteydenotossa tulee ilmetä verkkotunnuksen tarkka nimi, tilaajan nimi sekä laskutusosoite, käytäjätunnustietojen tiedustelijan nimi sekä lähiosoite ja tunnustietojen kysyjän täydellinen henkilötunnus. Kauttamme käyttäjätietojen uusinta on maksullista 50€/ käyttötietojen palauttaminen, sis. alv.24%.