Nov 30th Palvelunestohyökkäys

Asiakkaamme verkkosivuille kohdistuva palvelunestohyökkäys (DDOS) oli s40 11:30-12:30 palvelimella ja esti myös muiden asiakkaidemme palveluiden käytön kyseisellä palvelimellamme. Ongelma on toistaiseksi estetty.

Nov 29th Palvelunestohyökkäys

Palvelunestohyökkäys verkkoamme kohtaan on keskeyttänyt pääosin verkkosivujen ja niihin liittyvien toimintojen käytön 13:25-14:05 välisenä aikana.
Pahoittelumme asiasta koitunutta harmia.

Nov 23rd Verkkosivut

Tarjoamme pienen palan verkkonäkyvyyttä uudella "Asiakkaitamme" sivulla -> https://secure.neobitti.fi/client.html Verkkosivusi voi olla pieni tai suuri tai keskittyä mihin tahansa verkon toimintaan, kaikki asiakkuudet ovat meille tärkeitä ja mielestämme ansaitsee aina näkyvyyttä, myös meidän verkkosivuiltamme.Jos haluat ilmoittaa ... Lue lisää »

Nov 17th server130.neobitti.org

Palvelimella on käynnissä korjaustoimia sähköpostiongelmien vuoksi. Tietoturvasuojaamaton asiakas-sovellus on aiheuttanut lähtevän postipalvelimen listauksen roskapostisuotimissa. Korjaukset asiaan on käynnissä.
Pahoittelumme tästä aiheutuvaa haittaa ja vaivaa.

Nov 17th Palvelin uudelleenkäynnistyksiä 17/11/2016

Teemme tänään 17/11/2016 kriittisiä tietoturvapäivityksiä kaikilla palvelimillamme, työn yhteydessä tapahtuu palvelinten uudelleen käynnistyksiä jotka sulkevat verkkosivujen sekä muiden palveluprosessien käytön päivityksien ajaksi.Pahoittelumme tästä aiheutuvaa mahdollista haittaa.Prosessien uudelleenkäynnistykset aiheuttavat ... Lue lisää »

Nov 16th Sisällönhallinta ohjelmistojen tietosuoja haavoittuvuudet

Runsas määrä Joomla/WordPress/Magento yms. pohjaisia tietosuoja haavoittuvia verkkosivuja on suljettu niiden hakkerointien vuoksi. Päivittämätön sisällönhallinta sivusto kuten Joomla/WordPress tai Magento ja niiden tietosuoja päivityksiä on syytä seurata varsin tarkkaan koska tietosuojaongelmista aiheutuvien tietoturva-aukkoja ... Lue lisää »

Nov 7th Sähköposti ongelmien korjaus käynnissä

Viimeisin cPanel päivitys ohjelmiston valmistajalta oli valitettavasti jo ohjelmistovalmistajan osalta viallinen, kyseisen ohjelmistovirheen korjaus on käynnissä kaikilla cPanel palvleimillamme ja tämä aiheuttaa sähköpostien lähetys/vastaanotto ongelmia. Vikaa ollaan korjaamassa.
Pahoittelumme asiasta aiheutuvaa haittaa ja vaivaa.

Nov 1st Palvelimen uusi nimi

vps2.cloud.neobitti.orgmuuttuu 19.12.2016 Uusi host nimi on x1.neobitti.org.
Pyytäisimme huomioimaan tämän kirjautumis käytännöissä sekä ohjelmistojen ja toimintojen uutena osoitteena.