Oct 16th Päivityksiä verkkosivuillamme

21.10.2016Päivitystyö alkaa olla loppusuoralla ja Oma Neobitti hallinta on saanut suuren joukon parannuksia ja toivomme että niistä on hyötyä palvelun käytössä entistä paremmin.Tilausjärjestelmämme sekä Oma Neobitti palvelun hallinta sai uuden ilmeen sekä käytettävyyttä parannettiin lisäämällä runsaasti uusia ... Lue lisää »

Oct 13th 50% Alennus kampanja avaimella SIIRTONEOBITTI

Saat nyt webhotellin 50% alennuksella mikäli olet siirtymässä Neobitin käyttäjäksi toiselta palveluntarjoajalta.Alennus koskee vain siirtyviä webhotelli asiakkuuksia, ja alennus koskee ensimmäistä 12 kk käyttöjaksoa tilauksen jatkuttua siitä normaali hintaisena tilauksena. Käyttökertaa ei ole rajattu.Kampanja avain SIIRTONEOBITTI ... Lue lisää »

Oct 7th FI verkkotunnuksen välittäjän lisääminen

Tällä ohjeella saat FI verkkotunnuksesi liitettyä verkkotunnusvälittäjään.1. Verkkotunnuksen omistajalta tarvitaan oma neobitti rekisteröityminen jonka saa tehtyä osoitteessa https://secure.neobitti.fi/palvelut/register.php2. Lisäksi tarvitsette verkkotunnuksen Välittäjän vaihtoavaimen jonka saatte viestintävirastolta, tässä ... Lue lisää »