cPanel Pienpalvelimet

 

Edullinen tapa aloittaa webhotelli palveluntarjonta, mukana kaikki tarvittavat työkalut, suomalaisessa konesalissa ylläpidettynä ilmaisella käyttötuella.

Lue Lisää

UUTTA
cPanel & Suunnittelija

 

Saako olla cPanel-pienpalvelimet maustettuna? Kerralla kaikki tietoturvaan tarvittavat lisäosat kuntoon, sekä verkkosivujen valmistustyökalut käyttöön.

Lue Lisää

Palveluntarjoaja

 

Palveluntarjoaja, jos haet omaa yksilöityä palvelinta täydellä käyttö valvonnalla ja runsailla työkaluilla niin me olemme oikea valinta sinulle, 24/7 laitevalvonta nopealla reagoinnilla.

Lue Lisää

Sovellusratkaisuja

Etsitkö verkkosivuratkaisua? Tarjoamme siihen helpot ja luotettavat työkalut. WordPress-alusta on internetin käytetyin sisällönhallintasovellus, jonka käyttövarmuus on omaa luokkaansa. Saat meiltä myös verkkosivujen huoltopalvelun, jonka avulla pidämme sovelluksesi aina ajan tasalla. Kotisivukone tarjoaa helppoa käyttöä, se on suunniteltu helppokäyttöiseksi ja monipuoliseksi verkkosivustoksi, joka sopii hyvin aloittelevan kotisivunikkarin alustaksi. cPanel, SSL sertifikaateilla sekä SiteLock tietoturvalla varmistat, että mikään ei mene vikaan!

Davas Oy on huhtikuussa 2007 perustettu mainostoimisto. Tuotteita ovat kotisivut, verkkokaupat, Google- ja FB-mainonta sekä muut mainostoimistopalvelut." Neobitti Oy on toimittanut Davas Oy.lle palvelin- sekä verkkoratkaisuja vuodesta 2007 alkaen ja olemme ylpeinä seuranneet asiakkaamme menestystä internetin palveluntuottajana.

V.Nevanperä. vesa@davas.fi www.davas.fi Tuote ratkaisu: Oma Palvelin

Mikä on paras tuote käyttöösi?

Suosittelemme lukemaan ohjekantaamme, koska vaihtoehtoja on useita. Mikäli sinulla herää kysyttävää niin autamme aina nopeasti.

Lue ohjeemme

Haluat olla yhteydessä myyntiimme?

Etsitkö jotain tiettyä tuotetta tai et ole täysin varma tuotteen sopivuudesta? Ota yhteyttä ja autamme sekä opastamme mielellämme.

Ota yhteyttä