.fi
€12
.eu
€12
.com
€15
Verkkotunnuksen rekisteröinti sekä siirto alkaen 10 € / 12 kk. Verkkotunnusten tilaus sekä osoitteiden hallinta tapahtuu omasta asiakashallinnasta. Asiakashallintamme kautta verkkotunnusten sekä muiden palvelujen aktivointi tapahtuu välittömästi tilauksen maksusta. Palvelujen maksaminen tapahtuu tilauksen yhteydessä verkkomaksuna tai maksaminen pankkiin laskun tiedoilla. Verkkopankit: Osuuspankki, Paypal
. Palveluhinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.
*Verkkotunnusta voi hakea Suomen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin merkitty yritys tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, suomalainen julkisyhteisö, valtion liikelaitos, itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, julkisoikeudellinen yhdistys ja vieraan valtion edustusto. Verkkotunnusta voi myös hakea vähintään 15 vuotiaalle henkilölle, jolla on kotikunta Suomessa ja suomalainen henkilötunnus.

**Verkkotunnusta voi hakea Suomen kauppa-, yhdistys- tai säätiörekisteriin merkitty yritys tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, suomalainen julkisyhteisö, valtion liikelaitos, itsenäinen julkisoikeudellinen laitos, julkisoikeudellinen yhdistys ja vieraan valtion edustusto. Verkkotunnusta voi myös hakea vähintään 15 vuotiaalle henkilölle, jolla on kotikunta Suomessa ja suomalainen henkilötunnus.